Sollicitatieprocedure en Arbeidsvoorwaarden Edwinlogin 11 april 2023

Sollicitatieprocedure & Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure geeft je inzicht in het gehele traject van het reageren op een vacature tot het ondertekenen van je contract. Wel zo transparant! Ons sollicitatieproces geldt ook wanneer je solliciteert voor ons Traineeship. Tijdens de stappen verzamelen we zoveel mogelijk informatie over elkaar, zodat we samen goed kunnen besluiten of er een match is.

Sollicitatieprocedure
Het sollicitatietraject bij Lodewijck Groep verloopt via onderstaande stappen
1
Solliciteren

Je hebt je droombaan gevonden! Je solliciteert op de vacature via onze website.

2
Ontvangstbevestiging

Je ontvangt een bevestiging per e-mail en wij bellen je binnen 48 uur voor een eerste kennismaking.

3
Intake, de eerste kennismaking

Het eerste contact verloopt telefonisch. We zijn geïnteresseerd in jouw achtergrond, doelen, ambitie en motivatie.

4
Selectiegesprek

Hebben we allebei een goed gevoel over onze kennismaking? Dan plannen we een selectiegesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek vindt plaats met de recruiter/relatiemanager en directielid. We gaan samen dieper de inhoud in en staan uitgebreid stil bij je competenties, karaktereigenschappen en hard en soft skills. Ook bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

5
Assessment

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert kan een online assessment deel uitmaken van de sollicitatieprocedure, zoals een persoonlijkheidstest.

6
Referentiecheck

We zijn benieuwd naar je functioneren bij eerdere werkgevers, daarom zullen we contact opnemen met een door jou aangeleverde referentie/referenties.

7
Welkom bij Lodewijck Groep!

We doen je een passend aanbod. Na ondertekening van je contract is het tijd om je nieuwe baan te vieren! Op naar je eerste werkdag.

Lodewijck Groep - procedure
Werken bij Lodewijck Groep
Wil jij echt meedenken over ruimtelijke ordening en samen met onze klanten waarde toevoegen aan de veranderende maatschappij en invulling geven aan onze toekomstige leefomgeving? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer voor een functie bij ons adviesbureau of ga als expert op locatie aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!
Arbeidsvoorwaarden
We hebben je veel te bieden
Lodewijck Groep is een niet-hiërarchische werkomgeving met een platte structuur en een open-deur beleid waarin je jezelf maximaal kunt ontwikkelen binnen kleine teams in een collegiale, informele sfeer. Vanaf dag één werk je aan uitdagende cases. We hebben je, naast een mooi salaris, veel te bieden!
Fijne teamsfeer

Het team van Lodewijck Groep bestaat uit een gezonde mix van professionals met ruime ervaring in het vakgebied en jonge talenten die aan de start staan van hun carrière. Zo zorgen we voor een uitstekende balans op de werkvloer. Hierbij staat het delen van kennis en ervaring centraal.

Volop groei mogelijkheden

Wij helpen onze medewerkers hun ambities te bereiken door het bieden van interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen. Samen groeien we verder. Je taken en verantwoordelijkheden stemmen we zorgvuldig af op jouw kennis en ervaring. We staan uitgebreid stil bij jouw expertise, interesses en ambities. We bieden je de gelegenheid om detacheringsopdrachten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren. Maar ook werken vanuit onze adviespraktijk is mogelijk, evenals een combinatie hiervan. Zo blijft je werk afwisselend.

Werken vanuit kantoor of op locatie

Onze specialisten geven onafhankelijk juridisch advies en vervullen op locatie van onze opdrachtgevers en/of vanuit onze adviespraktijken te Schiphol-Rijk en Zwolle uiteenlopende opdrachten. Wij supporten hybride werken en je bent dus flexibel in het kiezen van de locatie waar het werk plaatsvindt.

Werkuren

De werkzame uren bespreken we in overleg, evenals de mogelijkheid van een parttime dienstverband. Daarnaast geven we iedereen bij Lodewijck Groep de kans om een aantal uur per jaar vrijwilligerswerk te doen om zich zo maatschappelijk in te zetten. De uren waarin de medewerker vrijwilligerswerk verricht, worden gesponsord door Lodewijck Groep.

Work-life balance

We geloven in vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team, waarbij we met elkaar zorgen voor evenwicht tussen het persoonlijke leven en het professionele leven.

Individuele coaching

Goed werkgeverschap leidt tot meer productiviteit, positiviteit en minder ziekteverzuim. We onderhouden veel persoonlijk contact en ondersteunen onze medewerkers bij persoonlijke omstandigheden en stimuleren ontwikkeling door het faciliteren van opleidingsprogramma’s en het benoemen van persoonlijke doelen.

Kennis en ontwikkeling

Als specialistisch bureau staat kennisontwikkeling centraal, daarom stimuleren we onderlinge kennisuitwisseling tijdens bijeenkomsten en het contact met collega-specialisten.

Marktconform salaris en meer

Je ontvangt een mooi salaris (de salarisrange staat bij onze vactures vermeld), vaste onkostenvergoeding, bonusregeling en een pensioenbijdrage. Daarnaast ontvang je een laptop.

Leaseauto

Afhankelijk van het type functie ontvang je een leaseauto met tankpas waarmee je ook privé kilometers kunt rijden. Of je ontvangt een uitbetaling van een reiskostenvergoeding.

Vast contract

Vertrouwen in elkaar vanaf de start vinden we belangrijk. Daarom bieden we vaak een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan met een proeftijd van 2 maanden. Dit is afhankelijk van het type functie.

Ervaringsverhalen

We kijken niet alleen naar je studierichting of ervaring, maar naar je complete persoonlijkheid. Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je bij ons uit kunt groeien tot de beste versie van jezelf. In een omgeving waarin iedereen ondersteund, gewaardeerd en gehoord wordt.

Ben je benieuwd naar tips en de ervaringen van onze medewerkers? Lees dan hun verhalen.

jos
Jos den Broeder
Adviseur Ruimtelijke Ordening
rana
Rana Massaal
Recruitment Consultant
Fedor Jansen
Fedor Jansen
Jurist
Cees Kraaij
Cees Kraaij
Directie