Terugblik Traineeship Ruimtelijk Ordening, Bestuurs- & Omgevingsrecht 2020 Edwinlogin 29 december 2020

Terugblik Traineeship Ruimtelijk Ordening, Bestuurs- & Omgevingsrecht 2020

Ook in dit bijzondere en enerverende jaar hebben junior adviseurs vakinhoudelijke opleidingen binnen ons Traineeship Ruimtelijk Ordening, Bestuurs- & Omgevingsrecht doorlopen en hun ontwikkeling doorgemaakt.

Vanwege de coronamaatregelen werden de deelnemers verdeeld in meerdere groepen. De groepen hebben, zowel fysiek als online, o.a. de opleidingsmodulen Ruimtelijke Plannen, Omgevings- en Milieuonderzoeken en de Wabo succesvol doorlopen.

De verschillende vakinhoudelijke modules vormden een mooie combinatie van theorie, praktijkcasussen, actualiteiten en de individuele- en groepsopdrachten. Mooi om terug te blikken en stil te staan hoe onze junioren zich ontwikkelen en verder aan de slag gaan met gegeven feedback en persoonlijke ontwikkelpunten!

Ben jij (bijna) afgestudeerd als jurist of planoloog, heb je interesse in ons Traineeship Ruimtelijk Ordening, Bestuurs- & Omgevingsrecht en wil je graag je eerste stappen zetten als junior adviseur bij Lodewijck Groep? Neem dan contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar jouw toekomstplannen en vertellen je graag uitgebreid over onze mogelijkheden!

Ook voor opdrachtgevers binnen het ruimtelijk domein en het omgevingsrecht hebben wij mogelijkheden om junioren verder te laten groeien. Aan de hand van de wensen, presenteren wij graag en vrijblijvend een voorstel van de mogelijkheden.

Voor interesse in ons Traineeship en bijbehorende opleidingsmodulen kun je met ons contact opnemen op tel 085 401 05 67 of info@lodewijckgroep.nl