Lodewijck Groep raamcontractant inzet Trainees gemeente Zaanstad Edwinlogin 9 mei 2019

Lodewijck Groep raamcontractant inzet Trainees gemeente Zaanstad

De gemeente Zaanstad heeft Lodewijck Groep geselecteerd als een van de raamcontractanten voor de inzet van Trainees binnen het Ruimtelijke Domein. Lodewijck Groep is geselecteerd na een Europese Aanbestedingsprocedure, iets waar we bijzonder trots op zijn!

Lodewijck Groep is hiermee ‘preferred supplier’ geworden van de gemeente Zaanstad voor de inzet van Trainees binnen het Ruimtelijke Domein, waaronder de afdelingen Omgevingsplannen en Vergunningverlening.

“We kunnen hiermee onze jarenlange ervaring inzetten met het selecteren, opleiden, begeleiden en doorontwikkelen van geschikte Trainees voor de gemeente Zaanstad. Met onze frisse blik zetten wij ons de komende jaren in voor de beste dienstverlening aan de gemeente Zaanstad met toegevoegde waarde voor de gemeente en mooie opdrachten en ontwikkelmogelijkheden voor onze Trainees en Junior Adviseurs!”, aldus een enthousiaste Cees Kraaij, directeur van Lodewijck Groep.

Wil je meer weten of het Traineeship van Lodewijck Groep? Bekijk dan de speciale Traineeship pagina of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!