Lodewijck Groep opnieuw raamcontractant gemeente Amsterdam Edwinlogin 28 februari 2023

Lodewijck Groep opnieuw raamcontractant gemeente Amsterdam

Met bijzonder veel genoegen maken wij bekend dat de gemeente Amsterdam, Lodewijck Groep wederom heeft geselecteerd als een van de raamcontractanten na een Europese Aanbestedingsprocedure.

De gemeente Amsterdam kent complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaves. Als raamcontractant van de gemeente Amsterdam biedt Lodewijck Groep extra capaciteit voor specifieke vraagstukken. De focus van de samenwerking ligt op het bieden van ondersteuning door de inzet van onze juridische professionals (detachering) als ook het geven van juridisch advies op het gebied van omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en algemeen bestuursrecht voor diverse onderdelen van de gemeente Amsterdam.

De raamovereenkomst is van toepassing op het Perceel Omgevingsrecht en het Perceel Algemeen bestuursrecht, de clusters Ruimte & Duurzaamheid en Grond & Ontwikkeling als ook het Juridisch Bureau, VTH en de stadsdelen.

De gemeente Amsterdam is op deze manier verzekerd van praktische slagkracht, juridische kennis en kruisbestuiving om vraagstukken inhoudelijk te beantwoorden en het proces te begeleiden. “Met de voortzetting van onze samenwerking kan de gemeente Amsterdam blijven vertrouwen op onze vakinhoudelijke kennis en kunde en bieden we mooie opdrachten voor onze specialisten. Vanaf nu is Lodewijck Groep niet enkel raamcontractant op het Perceel Omgevingsrecht, maar ook op het Perceel Algemeen bestuursrecht”, aldus Cees Kraaij, directeur van Lodewijck Groep.

Voor meer informatie over de inhoud van deze samenwerking en dienstverlening binnen dit raamcontract, kun je contact opnemen met Cees Kraaij (directeur) op 085 – 401 05 67.