Een blik op de week van… Feline Grabijn Margreet van den Heuvel 23 november 2023

Een blik op de week van… Feline Grabijn

Gedurende haar werkweek combineert Feline twee detacheringsopdrachten voor de gemeenten Amsterdam en Woerden. Daarnaast voert zij werkzaamheden uit vanuit de adviespraktijk van Lodewijck Groep, met een specifieke focus op planschade. De kernactiviteiten van Feline op wekelijkse basis omvatten:

  • Onderhouden van contact namens de gemeente Amsterdam met bezwaarmakers, zowel voor nieuwe als lopende zaken.
  • Actieve deelname aan afdelingsoverleg binnen de gemeente Amsterdam.
  • Uitvoeren van planschade risicoanalyses voor de adviespraktijk.
  • Voorbereiding en bijwonen van hoorzittingen namens de gemeente Woerden.
  • Het opstellen en uitwerken van conceptadviezen.
    • Amsterdam: Omgevingsrecht
    • Woerden: Alle soorten zaken van sociaal tot fysiek domein
  • Actieve deelname aan de wekelijkse overleggen van de adviespraktijken van Lodewijck Groep.

“Het combineren van twee detacheringsopdrachten met advieswerk vraagt om een gedegen planning, duidelijk verwachtingsmanagement en effectieve communicatie. Ondanks het beheren van twee agenda’s ondervind ik hier geen problemen mee.”

Feline Grabijn, Jurist Bestuurs- & Omgevingsrecht bij Lodewijck Groep

“Het combineren van twee detacheringsopdrachten met advieswerk vraagt om een gedegen planning, duidelijk verwachtingsmanagement en effectieve communicatie. Ondanks het beheren van twee agenda’s ondervind ik hier geen problemen mee” licht Feline toe.

De (fysieke) hoorzittingen zijn wekelijkse hoogtepunten voor Feline. “De inspanningen die je voorafgaand aan de hoorzitting hebt geleverd, komen allemaal samen op dat moment. Het succesvol afhandelen van een zaak geeft mij een enorme boost aan energie.”

Deze werkweek laat zien hoe Feline haar tijd verdeelt tussen detacheringsopdrachten en advieswerk. Haar dagen zijn gevarieerd en vragen om een combinatie van juridische expertise, strategisch denken en effectieve communicatie met verschillende belanghebbenden. Feline’s flexibiliteit en nauwkeurigheid stellen haar in staat om succesvol te opereren in deze dynamische rol.

Ben jij ook op zoek naar afwisseling in je baan? Dan kan gedetacheerd werk de perfecte oplossing zijn. Hierdoor krijg je de kans om in verschillende omgevingen en aan diverse projecten te werken.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem contact op met Jamie van den Ban en Rana Massaal via 085 401 05 67 / info@lodewijckgroep.nl 

Agenda Feline

“De inspanningen die je voorafgaand aan de hoorzitting hebt geleverd, komen allemaal samen op dat moment. Het succesvol afhandelen van een zaak geeft mij een enorme boost aan energie.”